Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Superb stasjonsvogn

 

4520_Skoda_HAM_ikon_electric_pluss-1.svg

Bagasjerom inntil  
660 liter

4520_Skoda_HAM_ikon_electric_pluss-1.svg

Motor opptil
280 hk

4520_Skoda_HAM_ikon_electric_pluss-1.svg

Pris fra kr 
640 400*   

4520_Skoda_HAM_ikon_electric_pluss-1.svg

Hengervekt inntil 
2 200 kg


-
Praktisk familiebil, proppfull med smarte løsninger
- Kombinerer av tidløs estetikk, sikkerhet, moderne teknologi og mulighet for 4x4 firehjulstrekk
- Hoved- og tåkelys med LED-teknologi i alle funksjoner
Leveres som Superb StyleSuperb L&K, og Superb Sportline

Kontakt meg om Superb
for prøvekjøring eller et godt tilbud.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Disse kan leses her.

 

 

SUPERB STYLE

Superb stasjonsvogn Style
Imponerende bil med plass til hele familien

2,0 TDI 150 hk 7-trinns DSG (Aut.) fra kr 640 400*
2,0 TDI 200 hk 4x4 7-trinns DSG (Aut.) fra kr 715 500*

I Superb er kvalitet standardutstyr. Hver detalj i interiøret har blitt designet for å gjøre kjøringen komfortabel. Du vil sette pris på følelsen av luksus med attraktiv dekor, setetrekk, kromdetaljer og LED-lys som omgir deg i hele kupeen. Superb har et stort utvalg av utstyr som skjemmer bort alle i bilen. Plassmesteren Superb har hele 660 liter bagasjerom! Her kan du oppleve høy komfort og mange praktiske løsninger for hele familien. Les mer om Superb.


SUPERB L&K

Superb stasjonsvogn L&K
Vår mest eksklusive utstyrsversjon

2,0 TDI 200 hk 4x4 7-trinns DSG (Aut.) fra kr 736 500*

Superb Laurin & Klement er vår høyeste utstyrsversjon og inkluderer blant annet eksteriør- og interiørdetaljer i krom, en rekke nye komfortfunksjoner, samt avansert teknologi. Det eksklusive interiøret leveres standard med enten sort, beige eller cocnac brunt skinn. Dekorlister i sort pianolakk, samt interiørdetaljer i krom er standard. Begge setene foran er elektrisk justerbare. Les mer om Superb L&K.SUPERB SL

Superb stasjonsvogn Sportline
Komfort kombinert med sportslige kjøreegenskaper

2,0 TSI 280 hk 4x4 7-trinns DSG (Aut.) fra kr 835 900*
2,0 TDI 200 hk 4x4 7-trinns DSG (Aut.) fra kr 736 500*

Superb Sportline er en allsidig bil i elegant innpakning. En blank, sort grill og mørke tåkelykter kjennetegner fronten, mens interiøret kjennetegnes av karbonutseende detaljer. Sportsrattet er i perforert skinn med sølvsømmer der du kan styre funksjoner som radio, telefon og girskift, setene er trukket i en kombinasjon av sort alcantara, kunstskinn og skinn med sølvsømmer. Avansert full-LED-Matrix hovedlykter er standard på Superb Sportline. Les mer om Superb Sportline.

 

SUPERB utstyr

Utvalgt standardutstyr


Sikkerhetsutstyr

Adaptiv- og prediktiv cruisecontrol, full LED-Matrix hovedlys med lyktespylere og LED-kjørelys, blindsonevarsler og Lane Assist (kjørefeltassistent), Front Assist og City Safe nødbrems, Hill hold (Bakkestartsassistent), køassistent og nødassistent, multikollisjonsbrems, oppvarmede spylerdyser på frontruten, Pre-crash kollisjonsbeskyttelse, sikkerhetskarosseri med stålbjelker i sidedørene, høytsittende 3. bremselys bak og fotgjengerbeskyttelse, tretthetsvarsler.

Eksteriør og utvendig utstyr

Aerovisker foran med regnsensor, crom i grill og rundt sidevinduer, ekstra steinsprutbeskyttelse under, lakkerte støtfangere og speil, LED-skiltlys og utvidet LED-baklys med kromstripe, lysassistent med "coming and leaving home", parkeringssensor foran og bak med automatisk bremsing, RTA (Rear Traffic Alert), ryggekamera med spyler. 

Interiør og innvendig utstyr Ambient belysning (LED-belysning i dashboard og dører, 10 farger), bagasjerom med rom bak bakhjul / lasteelementer, Care Connect fjerntilgang 3 år / og Infotainment Online i 3 år, digitalt instrumentpanel, adaptiv fjernlysassistent, handsfree Bluetooth, hanskerom med lys og kjøling, innvendig speil med automatisk avblending, Kessy nøkkelfri adgang og start, multifunksjonsratt i skinn med varme og kunstskinn på gir og håndbrekk, SmartLink + 1), start/stopp automatikk med deaktivering og gjenvinning av motorbremseenergi, tonet glass i alle vinduer, trafikkskiltgjenkjenning.