Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Hos Motorpartner Namsos AS har vi alt du trenger til din Škoda.

Er du på jakt etter en helt ny bil eller en fin bruktbil? Eller kanskje du er ute etter tilbehør til en Škoda du allerede har? Her hos Motorpartner Namsos AS har vi lang erfaring og vil hjelpe deg med å finne bilen og tilbehøret for deg å dine behov. Vi selger et stort utvalg av nye og brukte biler fra Škoda, samt utfører en rekke tjenester innen service og reparasjon. Hos oss kan du også få hjelp til dekkskifte, og vi har et dekkhotell slik at dekkene blir lagret optimalt til neste sesong.

Ønsker du prøvekjøring? Da har vi et stort utvalg av Škoda-modeller slik at du kan prøvekjøre akkurat den bilen du ønsker deg. Vi tilbyr også gunstige avtaler for leasing av bil og finansiering fra Škoda Financial Services.

Vi tilbyr et bredt serviceprogram for Škoda og har dyktige medarbeidere som alltid setter kundene i fokus og strekker seg det lille ekstra. Medarbeiderne våre er stolte av merkevaren, har høy kompetanse og gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd hos oss.

Motorpartner Namsos AS er en bilforhandler som har solid erfaring med bil, og ble etablert i 1995. Vi har siden da hatt Škoda som vårt merke. Vi holder til i trivelige og nyoppussede lokaler i Navarveien 5A på Spillum i Namsos kommune, og har vært i det samme lokalet siden i 1998. Vi er tilsammen 10 ansatte, derav 2 er bilselgere, 3 på servicemarked og 5 mekanikere. Her hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.

Velkommen til oss hos Motorpartner.