Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Motorpartner Namsos

Motorpartner Namsos AS tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon av ŠKODA, enten du trenger rutineservice og EU-kontroll, ruteskift/rutereparasjon eller andre ulike reparasjoner på bilen din. I tillegg hjelper vi deg gjerne hvis du får behov for dekkskifte og har et eget dekkhotell der dekkene dine blir lagret optimalt til neste sesong.

Kjernen i ŠKODA-filosofien er å tilby mye bil for pengene, også når du har bilen på service. Derfor leverer vi alltid høy kvalitet til en fornuftig pris. På vårt bilverksted tilbyr vi et bredt serviceprogram. Våre dyktige og kompetente mekanikere er spesialister på ŠKODA, som gjør sitt ytterste for at bilen din skal være i god teknisk stand. Vi strekker oss gjerne det lille ekstra for at du skal bli fornøyd.

Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din ŠKODA skal være sikker å kjøre og holde seg best mulig i verdi. Bruker du et autorisert ŠKODA verksted kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres. I tillegg har vi alt nødvendig spesialverktøy og utstyr for å finne gode løsninger, og vi bruker alltid ŠKODA originale deler. Vi gir også mobilitetsgaranti slik at du er trygg på veien helt til neste service på bilen.