Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Škoda mobilitetsgaranti

Vår 24 timers mobilitetsgaranti trer i kraft dersom tekniske problemer gir deg uforutsette stopp underveis. Den dekker gratis inntauing til nærmeste Škoda-verksted, eller reparasjon på stedet hvis dette lar seg gjøre. Smådeler er inkludert. Ved å følge Škodas anbefalte Service- og vedlikeholdsavtale får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti. Dette gir deg trygghet hele veien, hele døgnet!

 

 

Hold deg trygg på veien med garantiordningene fra Škoda 24 timer i døgnet.

Om uhellet er ute kontakt oss på (+47) 91 50 44 44 så kommer vår partner, Viking Redningstjeneste, og hjelper deg - enten på stedet eller frakter deg til nærmeste Škoda-verksted.

 

 

4520_Skoda_HAM_service-lade-detalj.jpg

Dersom din Škoda ikke kan repareres umiddelbart, hjelper vi deg på en av følgende måter:


Overnatting på hotell:
Er det hensiktsmessig å vente på bilen, dekker mobilitetsgarantien overnatting på hotell for både fører og passasjerer i 1 døgn (kan ikke kombineres med erstatningsbil).

Starthjelp:
Både starthjelp og hjelp til skift av defekt hjul eller eventuell inntauing ved punktering dekkes av Mobilitetsgarantien.

Gratis erstatningsbil:
Kan ikke merkeverkstedet vårt reparere bilen din umiddelbart, dekkes erstatningsbil med fri kjørelengde i inntil 3 dager (med unntak av drivstoff og bompenger) for personbil.Hva dekkes ikke av Mobilitetsgarantien?

Leiebil:
Leiebil dekkes ikke ved punktering.

Selvforskyldte uhell:
Drivstoffmangel, feilfylling eller utelåsing, dekkes ikke. Det samme gjelder ved kollisjon, utforkjøring, drivstoffmangel på grunn av is eller voksdannelse i drivstoffsystemet eller driftsstans med bakgrunn i reparasjoner utført ved et ikke-merkeverksted. Kostnadene for reparasjon av feilen som er årsaken til driftsstansen, dekkes ikke av mobilitetsgarantien. Her foretas de samme vurderinger som ved et vanlig verkstedbesøk som ikke er forårsaket av et uforutsett stopp.

Gjentatt starthjelp:
Dekkes ikke dersom ikke bilen har vært innom verksted for kontroll etter første starthjelp.


Hvor lenge har jeg mobilitetsgaranti?

Mobilitetsgarantien er gyldig til neste foreskrevne servicetidspunkt, hver gang du tar servicen hos oss. Mobilitetsgarantien fornyes selv om du tok service et annet sted forrige gang. Et servicehefte med godkjent stempel er din dokumentasjon på at du har gyldig mobilitetsgaranti